درخواست ویژه دبیرکل انجمن همافزایی اجتماعی اقوام کشور از مسئولان: به داد کشاورزان تسوج برسید
جواد کلاهدوزان دبیرکل انجمن همافزایی اجتماعی اقوام کشور با اشاره به برخی مشکلات کشاورزان بخش تسوج شهرستان شبستر از نمایندگان مجلس، استاندار و مسئولان جهاد کشاورزی خواست به داد قشر زحمتکش کشاورز این منطقه برسند تا شاهد خالی شدن روستاها نباشیم.
جواد کلاهدوزان دبیرکل انجمن همافزایی اجتماعی اقوام کشور با ارسال نامهای خطاب به نمایندگان مجلس، استاندار آذربایجان شرقی، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس جهاد کشاورزی استان خواستار رسیدگی فوری به مشکلات بخش تسوج شهرستان شبستر شده است.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
محضر نمایندگان محترم ملت در مجلس شورای اسلامی
برادر ارجمند جناب آقای نیکبخت، وزیر محترم جهاد کشاورزی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر خرم، استاندار محترم آذربایجان شرقی
برادر ارجمند جناب آقای فتحی، رییس محترم سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی
با سلام و تحیات
احتراما چنانکه مستحضر هستید، اکثر اراضی کشاورزی شهرستانهای استان آذربایجان شرقی، حاصلخیز میباشند که بخش تسوج شهرستان شبستر هم نه تنها از این امر مستثنی نیست بلکه در تنوع تولیدات کشاورزی در کشور کم نظیر و حتی بینظیر است، به طوری که به عنوان مرکز خشکبار و پایتخت آلبالوی ایران شناخته میشود.
متاسفانه کشاورزان دلسوز و رنج کشیدهای که با هزاران رنج و مشقت و با پرداخت بیش از ۴۰۰ تومان در ساعت بابت شش اینچ آب و قیمت سرسام آور سموم و پرداخت هزینههای جانبی، رغبتی به برداشت محصولات خود ندارند چرا که دسترنج آنها عاید سودجویان و دلالان مىشود. با این اوصاف چطور میتوان انتظار داشت که جوانان روستایی راهی کلان شهرها نشوند و کشاورزی و اقتصاد نحیف روستایی کشور بیش از پیش رو به قهقرا نرود؟
سوال این است که چرا وزارت محترم جهاد کشاورزى از یک سال قبل برنامهریزى مناسبی براى حل این مشکل نمیکند و سازمان تعاون روستایى کل کشور کجاى کار قرار گرفنه است؟ نمایندگان محترم مجلس چرا دستور به خرید تضمینی نمیدهند؟
در شرایطی که شربت آلبالو از گرانترین محصولات در دنیا به شمار میرود چرا مدیران صادراتى برنامهای برای صادرات این محصول باارزش به بازارهاى بینالمللی نمىکنند؟
مدیران استانى چقدر پیگیر حل موضوع بودهاند و چه تدبیرى اندیشیدهاند؟ مگر مىشود قیمت هر کیلوگرم آلبالو نسبت به سال قبل ارزانتر باشد؟
در شرایطی که تغییرات اقلیمی و کاهش روزافزون بارشها و منابع آبی، سال به سال عرصه را بر کشاورزان تنگتر میکند مسئولان امر چه اصراری دارند که روند نابودی کشاورزی در خطه سرسبز شمال غرب کشور را شتاب بخشند؟
انشاءالله تا فرصتی باقی است لااقل برای نجات کشاورزی در پایتخت خشکبار و آلبالوی کشور راهکار عاجلی اندیشیده شود که فردا مطمئنا بسیار دیر خواهد بود.
با احترام
جواد کلاهدوزان
دبیرکل انجمن همافزایی اجتماعی اقوام کشور